Jocuri

JOCURI DECORATIUNI

Cauta un jocStatistici site

Total Jocuri: 1,026
Jocuri RSS Feed 2.0

Jocuri > Jocuri Decoratiuni

Descopera cele mai frumoase jocuri cu decoratiuni interioare, decoreaza camera si bucataria intr-un stil cat mai clasic sau modern pentru a crea o ambianta minunata
Magazinul de Caini
Magazinul De Caini
Esti la magazinul de catei si treaba ta este sa ii aranjezi pe caini astfel incat sa fie bine.... ai grija ca fiecare catel sa fie la locul lui...Distractie placuta!
Mobileaza Camera
Mobileaza Camera
Poti sa iti decorezi camera aproape cu orice... In acest joc este o mare varietate de articole de mobilier dar si alte obiecte care sa iti infrumuseteze camera!
Parcul de Distractii
Parcul De Distractii
Esti in noul parc de distractii si totul depinde de tine cu vor fi aranjate caruselele... Punele toate caruselele unde crezu tu ca ar trebuii sa fie si alegele un loc cat mai bun ca sa le placa tuturo...
Patiserie
Patiserie
In aceasta patiserie trebuie sa aranjezi prajiturile si painea deoarece doar acum a fost deschisa si urmeaza sa vina clientii sa cumpere ceva prajituri.... Pune toate prajiturile in locul unde crezi t...
Petrecerea Din Hol
Petrecerea Din Hol
Te afli intr-un hol foarte mare unde urmeaza sa se dea o petrecere pe cinste iar responsabilitatea ta este sa decorezi locul cat mai elegand dar si inviorator pentru invitatii care o sa vina!
Petrecerea In Pijamale
Petrecerea In Pijamale
Urmeaza sa dai o petrecere in pijamale si trebuie sa iti decorezi camera frumos ca sa fi pregatita cand iti vin prietenii... Distractie placuta!
Petreceri si Distractii
Petreceri Si Distractii
In acest joc online trebuie sa decorezi cat mai frumos incaperea astfel incat sa fie pregatita de o petrecere pe cinste!
Renoveaza Dormitorul
Renoveaza Dormitorul
In acest joc online trebuie sa decorezi un dormitor de la A la Z.... Alege articole de mobilier cum ar fi patul dulapul noptiera dupa care poti sa alegi un sistem home cinema si sa pui o lampa pe nopt...
Salonul de Pizza
Salonul De Pizza
Urmeaza sa iti deschizi un salon frumos de pizza dar in primul rand trebuie sa il decorezi ca sa atragi clientii la tine in restaurant! Distractie placuta!
Un Living Mare
Un Living Mare
In acest joc decorezi un living foarte mare si elegant in care tot ce conteaza este ordinea si curatenia... Incearca sa asezi mobilierul cat mai elegant!
Va recomandam acest site frumos de: